Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jun.2023, 03:32

Šekil O’Nil „naleteo“ na Jokićevu braću, evo kako je prošao njihov susret pred Denverov meč

Ispounila mu se želja

Printskrin: Twitter/@ClutchPointsApp


Legendanom NBA košarkašu Šekilu O’Nili očigledno se ispunila želja da upozna braću Nikole Jokića – Strahinju i Nemanju, pre meča Denvera i Majamija.
Ako je verovatni Denverovom novinaru Harisonu Vindu, O’Nil se nije bukvalno upoznao sa njima – ali je imao određenu konekciju i pozdravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su se tokom susreta.
Zanimljivost sa terena pred drugi meč: Šek i Jokićeva braća su upravo jedni drugima rekli „Šta ima?“ – napisao je Vind na Tviteru.
Courtside before Game 2: Shaq and the Jokic Brothers just said watsup to each other— Harrison Wind (@HarrisonWind) June 5, 2023
Podsetimo, O’Nil je posle prve utakmice priznao Nikoli, dok su razgovarali tokom emisije, da je video njegovu braću negde na tribinama i da bi voleo da ih upozna.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.