Salah pokazao da je veliki čovek: Egipćanin oduševio planetu odgovorom na transparent (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah pokazao da je veliki čovek: Egipćanin oduševio planetu odgovorom na transparent (VIDEO)

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah još jednom je pokazao zašto ga toliko cene u Egiptu i poistovećuju sa božanstvom pošto je na transparent jedne devojčice tokom meča protiv Tunisa odgovorio na Tviteru.

Salah je u 90. minutu postigao pobedonosni gol protiv Tunisa za pobedu od 3:2, a na meču je viđen transparent u rukama devojčice kojim ga poziva da što ranije reši meč kako bi se vratila kući i uradila domaći zadatak za sutra.

Egipćanin je ipak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odluku da reši meč čekao do poslednjeg minuta pa se u to ime izvinio devojčici uz nadu da će nastavnik imati razumevanja ukoliko nije stigla da ispuni školske obaveze.

Same girl same

Nothing compares to you champ #MoSalah @MoSalah pic.twitter.com/hMVrd88zf5— Nadine Meshref (@NaddStrauss) 16. новембар 2018.

- Zaista sam pokušavao da te "pošaljem kući" ranije, ali žao mi je što sam te zadržao do kraja meča. Nadam se da će nastavnik razumeti situaciju - naveo je Salah u odgovoru devojčici.

Duel između Egipta i Tunisa nije imao velikog značaja po pitanju plasmana na Afrički kup nacija pošto su obe selekcije još ranije to obezbedile.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.