SNALAŽLJIVOST GLAVU ČUVA: Čovek prošao ulicom ovako odeven i sada ga zna ceo Balkan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 13:18

SNALAŽLJIVOST GLAVU ČUVA: Čovek prošao ulicom ovako odeven i sada ga zna ceo Balkan (FOTO)

On je samo prošao ulicom i sada ga zna ceo Balkan

Snimak čoveka kako hoda sa čudnom zaštitom od sunca na glavi veoma je brzo postao viralan. Objavljen je na Podgoričkom vremeplovu, ali u komentarima kažu da je možda snimljen u Banjaluci.

Komentari na temu da li je genijalan, šta sve može da ti se desi ako stalno koristiš šampon od breze, da je to čovek sa samopuzdanjem se samo nižu, a tu je i jedna replika iz Dragojevićevog filma "Ljubinka sine, ide tata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo u rat".

pic.twitter.com/4fXurF6tbx

— pensador (@sakriosamime) July 31, 2021

Ako slučajno ne znate koji je film i koji sekud, evo ga:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VOZI MIŠKO: Auto ide, a samo što se nije zapalio, vozač ni da pogleda, Beograđani ostali u čudu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 13:09

Vozač ovog automobila se nije zaustavio..Vozači, ali i prolaznici ostali su zatečeni jutros kada su u Bulevaru vojvode Mišića ugledali neobičan prizor na kolovozu...Naime, u videu koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se automobil koji prolazi ulicom dok iz njega kulja dim, pa deluje kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.