Rita Ora provocirala Srbe orlom? Šta drugo očekivati od nje? VIDEO

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 10:19

Rita Ora provocirala Srbe orlom? "Šta drugo očekivati od nje?" VIDEO

Rita Ora, pevačica albanskog porekla, objavila je na TikToku snimak u kojem koristi "efekat" orla, a neki korisnici Tvitera ovo su shvatili kao provokaciju Srbiji, čija je fudbalska reprezentacija ispala sa Svetskog prvenstva u Kataru.

"Draga Rita, žao mi je što moram ovo da ti saopštim, ali Albanija se nije kvalifikovala na SP 2022. Ne znam zašto te toliko pogađa što Orlovi lete kući", napisala je jedna korisnica Tvitera.

Iako je mala verovatnoća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Rita zaista imala nameru da provocira Srbe, nekolicina ljudi joj je uputila uvrede.

"Šta očekivati od rospije koja je lagala da je izbeglica i žrtva rata, a njeni otišli dve godine pred rat u Englesku jer im je rečeno šta će biti", navela je druga korisnica.

"Ovoj kanti bismo mogli da poklonimo jedan češalj sa srpskim grbom plus neki balzam za kosu", takođe je jedan od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.