Ričard Grenel demantuje postojanje plana za brzo rešavanje kosovskog pitanja

Izvor: RTS, 19.Feb.2020, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričard Grenel demantuje postojanje plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja

Specijalni izaslanik predsednika SAD Donald Trampa za dijalog Beograda i Prištine na "Tviteru" je demantovao postojanje američkog plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja.
Ričard Grenel je na Tviteru napisao da su navodi portala EU Obzervera o tome da Sjedinjene Države promovišu ideju "brzog rešenja" kosovskog pitanja – lažna vest.

"Ja sam za ono >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što se dogovore dve strane – fokusiran sam na ekonomski razvoj, a ne na politiku", napisao je specijalni izaslanik predsednika SAD reagujući na navode EU Obzervera.
EU Obzerver je u pomenutom tekstu naveo da su SAD "i dalje otvorene za razmenu teritorija između Kosova i Srbije" iako se Nemačka protivi toj ideji.
Portal u tekstu citira i specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan Metjua Palmera koji je rekao da je "na stranama da utvrde parametre dijaloga". 
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika ima plan za brzo rešenje pitanja Kosova? Javio se Grenel FOTO

Izvor: B92, 19.Feb.2020

Beograd -- Specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine na "Tviteru" demantovao postojanje američkog plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja...Ričard Grenel je na Tviteru napisao da su navodi portala EU obzervera o tome da Sjedinjene Države promovišu ideju "brzog rešenja"...

Nastavak na B92...

Grenel demantuje postojanje plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja

Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2020

Specijalni izaslanik predsednika SAD Donald Trampa za dijalog Beograda i Prištine na "Tviteru" je demantovao postojanje američkog plana za "brzo rešavanje" kosovskog pitanja. Ričard Grenel je na Tviteru napisao da su navodi portala EU Obzervera o tome da Sjedinjene Države promovišu ideju "brzog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.