Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2020, 19:56

Protest u Novom Sadu, demonstranti kod policijske stanice Stari Grad (VIDEO)

Oko 18 časova građani su se okupili na Trgu slobode, peto veče po redu, kako bi još jednom iskazali nezadovoljstvo aktuelnim režimom u Srbiji i krenuli u šetnju ka Varadinskom mostu.
Kada su stigli do mosta, odlučili su da promene rutu i vrate se ka Radničkoj ulici, kako bi blokirali policijsku stanicu „Stari grad“, javlja 021.
Policajci su izašli i stali uz ogradu, a građani im poručili „mi vas plaćamo“ i „krenite sa nama“, te im ostavljaju novac i hranu za pse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> "Mi vas plaćamo" #NoviSad #protesti pic.twitter.com/1ZCa0Q7fFf
— Dragana Prica (@novosadskaprica) July 11, 2020

Okupljanje je počelo mirno i bez incidenata. Većina okupljenih nosi zaštitne maske, a danas ih je manje nego prethodnih večeri.
Vučić iz Pariza o protestima širom Srbije: Čist terorizam!

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Novi Sad: Demonstranti blokiraju Varadinski most

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2020

Oko 18 časova građani su se okupili na Trgu slobode, peto veče po redu, kako bi još jednom iskazali nezadovoljstvo aktuelnim režimom u Srbiji i krenuli u šetnju ka Varadinskom mostu...Kada su stigli do mosta, odlučili su da promene rutu i vrate se ka Radničkoj ulici, kako bi blokirali policijsku...

Nastavak na Radio 021...

UŽIVO Novi Sad: Demonstranti blokirali policijsku stanicu i Varadinski most

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2020

Peti protest u Novom Sadu obeležila je blokada policijske stanice "Stari grad" i Varadinskog mosta...Okupljanje je završeno mirno na Trgu slobode oko 21 čas. Međutim, deo građana je nastavio sa šetnjom, dok su drugi ostali da sede u centru...Za sutra nije najavljena nova šetnja, već da ko može...

Nastavak na Radio 021...

Demonstranti u Novom Sadu blokirali most: POTPUNO ZAUSTAVILI SAOBRAĆAJ, UZNEMIRAVALI I POLICIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020

Oni su ispred stanice povikivali "mi vas plaćamo" i "krenite sa nama"...Učesnici protesta u Novom Sadu blokirali su večeras saobraćaj na Varadinskom mostu...Pre nego su stigli na most, bili su ispred policijske stanice "Stari grad", gde su povikivali "mi vas plaćamo" i "krenite sa nama"...Novosađani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novosađani prošetali do Varadinskog mosta, blokirali ga na kratko i vratili se na Trg

Izvor: NoviSad.com, 11.Jul.2020

Novosađani su se i večeras, oko 18 sati, okupili na Trgu slobode kako bi još jednom iskazali nezadovoljstvo aktuelnim režimom u Srbiji. Posle kratkog govora su krenuli u protestnu šetnju ka Varadinskom mostu. I večeras su na protestu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.