Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 09:15

FOTO: Kraća šetnja i manje ljudi - peto veče protesta u Novom Sadu u slikama

Protest protiv aktuelne vlasti održan je peto veče zaredom u Novom Sadu.

Protest je prošao bez incidenata, ali uz manji broj okupljenih nego prethodnih večeri. Događaj je, takođe, trajao kraće nego oni održani tokom radne nedelje.

Demonstranti su prvo prošetali do policijske stanice u Radničkoj ulici, kako bi iskazali nezadovoljstvo postupanjem policije i prekomernom upotrebom sile, koja je naročito zabeležena u Beogradu, ali i hapšenjem učesnika protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Novom Sadu.

Ispred policijske stanice učesnici protesta su ostavili hranu za pse i novac.

Potom su produžili do Varadinskog mosta koji su nameravali da blokiraju, ali su tamo ostali petnaestak minuta.

Okupljeni građani prošetali su nazad do Trga slobode, gde su se neki razišli, a ostali su produžili do ugla Bulevara oslobođenja i Futoške ulice. Ova raskrsnica bila je blokirana oko pola sata.

Za danas nije zvanično najavljen novi protest.

Fotografije sa protesta održanog u petak pogledajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Treći protest u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 12.Jul.2020

VRANJE..U subotu uveče, u Vranju je održan treći protest građana protiv aktuelne vlasti u zemlji...Interesovanje nezadovoljnih građana je bilo malo, s obzirom da se sinoć ispred zgrade Gradske uprave okupio mali broj ljudi. Ne više od petnaestak...Demonstranti su uz zviždaljke prošetali do naselja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.