Premijer demantuje da je zabranio Georgieva, pevač oštro uzvraća

Izvor: Tracara.com, 07.Mar.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer demantuje da je zabranio Georgieva, pevač oštro uzvraća

Kadar sa protestnog koncerta u Smederevu (foto: Twitter/VladoGeorgiev) Taman kada smo pomislili da će se stišati cela pompa oko zabranjenog, a zatim ipak održanog, koncerta Vlada Georgieva u Smederevu, što se naposletku pretvorilo u svojevrsni politički protest, premijer Srbije Aleksandar Vučić je odlučio da konačno da svoj komentar na tu priču i stavi tačku na polemike. “Ko je otkazao koncert gospodinu Georgievu u Smederevu? Ćutali smo sve vreme. Kažu otkazan koncert, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su onda izmislili da je tamo bilo 4.500 ljudi. U trenutku kada ih je bilo najviše bilo bih je 970 ljudi. Sve je to super, želimo da ih ima 9.700”, izjavio je premijer gostujući na televiziji Pink, kako prenosi Beta. Aleksandar Vučić je, kako navodi spomenuti portal, više puta demantovao da je bilo ko otkazao koncert pop pevača, dodajući: “Koga više lažete, koga više obmanjujete.” Tim povodom se oglasio i sam Georgiev, koji se, putem Twittera, obratio premijeru lično, tagujući ga u tvitu, uz citirani članak: “Do sada sam mislio da je obično poltronsko maslo lokalnih miševa. Sad sam shvatio da nije.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša pružila podršku Georgievu

Izvor: Tracara.com, 07.Mar.2017

(foto: Instagram/karleusastar/vladogeorgiev) Nakon pokušaja otkazivanja koncerta Vlada Georgieva i protestnog skupa u Smederevu, Jelena Karleuša je osetila potrebu da javno stane u odbranu kolege iako, kako sama kaže, on nju nikada nije podržao. “Godinama prolazim kroz najgori vid zabrana u...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.