Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na Floridi upozorila građane: Nemojte pucati na uragan, tako ga nećete otjerati

MAJAMI - Policija na Floridi izdala je upozorenje građanima da ne pucaju oružjem na uragan. "Da razjasnimo, nemojte pucati na uragan Irma. Neće se okrenuti, a posljedice će biti opasne", napisali su na Twitteru nakon što je na Facebooku nastala grupa koja građane poziva na tu opasnu radnju.

Tvorci Facebook eventa Rajon Edvards i Zek Marfi tvrde da je ideja nastala iz kombinacije stresa i dosade, ali njihov poziv neki su shvatili ozbiljno pa je reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i policija.

- Ova reakcija totalno me je iznenadila. Nije mi bilo ni na kraj pameti da ova luda ideja postane toliko 'velika' - rekao je Edvards za BBC, dodavši da je čitava stvar izmakla njegovoj kontroli. Taj event iznjedrio je i mnoge slične, a u jednom od njih ljude se u šali poziva da se protiv uragana bore bacačima plamena.

I dok mnogi shvataju šalu i potrebu za istom u teškim trenucima, našlo se i onih koji su poziv shvatili doslovno. Policija je stoga preduzela mjere predostrožnosti te građane upozorila na očigledno.

To clarify, DO NOT shoot weapons @ #Irma. You won't make it turn around & it will have very dangerous side effectshttps://t.co/CV4Y9OJknv

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Policija na Floridi upozorava građane: Ne pucajte na Irmu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2017, 11:44

MAJAMI - Policija na Floridi upozorila je stanovnike da ne pucaju u uragan Irmu...Šerif okruga poziva stanovništvo da ne puca iz vatrenog oružja u Irmu, a obraćanje je uslijedilo nakon što su desetine hiljada ljudi izrazile spremnost da se tako obračunaju sa vremenskom nepogodom...Više od 53.000...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.