Pogbi naredili da ćuti, ostala mu samo opcija koju najmanje priželjkuje!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogbi naredili da ćuti, ostala mu samo opcija koju najmanje priželjkuje!

Klub ga upozorio, on se oglasio, navijači ga polili hladnom vodom u komentarima. Da li je ostala samo jedna opcija za odlazak i to ona koju ne želi?

Pol Pogba je i sinoć bio očajan, a kada su ga upitali za komentar, rekao je samo da mu je zabranjeno da govori.

To je napredak u odnosu na komentar na utakmicu sa Vest Hemom kada je na molbu za izjavu pitao novinare: "Želite li da me ubiju...", što je ocenjeno kao nova provokacija na račun Murinja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Izgleda da je klub pod pretnjom kazne upozorio Francuza da se kloni medija, a on je na Tviteru napisao poruku ohrabrenja i ponovio da će se uz podršku navijača boriti za klub.

"Bolje da prestanete da se borite između sebe", "Borite se vi, za to ste plaćeni", dočekali su ga komentari razočaranih navijača.

Inače, spekulacije ne prestaju, naime, on i dalje želi da napusti klub u januaru, ali Barselona će teško biti ishodište.

"Mundo deportivo" piše da su finansijski izveštaji takvi da Barselona ne može da priušti Pogbu, a i u samom klubu su podeljeni, ne žele da rade sa Rajolom.

Što se opcije koju Pogba preferira tiče, Juventusa, stvari su jasne, na leto će pokušati, ove zime nema nikakve šanse da ga dovedu. Uz to, neverovatno je da bi Juventus koji je verovatno najpokriveniji klub na svetu na svim pozicijama platio 200 miliona za Pogbu, čak i ako se Francuz odrekne ogromne plate.

Engleski mediji tvrde da će Pogbi ostati samo jedna solucija, ona o kojoj on ne razmišlja, povratak kući.

PSŽ ima sredstava da ga dovede, Tuhel ga želi, a možda bi na klupu Parižana mogao da sedne i Zidan, ako stvari ne budu išle dobro po Nemca ove sezone u Ligi šampiona.

Ali, Pogba koji je rođen u Parizu neće kući, ne voli francusku ligu, nije vezan ni za PSŽ, uostalom sam je svojevremeno rekao da ne navija za njih. Ali, moguće je da ostane bez drugih opcija...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.