POČELA SEZONA PARADAJZ TURIZMA! Devojka objavom sa plaže u Crnoj Gori razbesnela SRPSKE TURISTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2022, 22:23

"POČELA SEZONA PARADAJZ TURIZMA!" Devojka objavom sa plaže u Crnoj Gori razbesnela SRPSKE TURISTE

Pogledajte i zašto

"Paradajz turizam" tema je koja svakog leta veoma lako posvađa Srbe, a jedna fotografija na Tviteru uspela je da ponovo podgreje večitu raspravu.

Jedna Crnogorka je objavom fotografije na kojoj se vidi "osnovna oprema" jednog paradajz turiste, napravila haos na Tviteru. Komad hleba, isečen paradajz i konzerva paštete sa pogledom na more, mnoge su uboli pravo u živac.

- Počela sezona - napisala je Crnogorka uz fotku za koju se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zna na kojoj je tačno plaži nastala, ali po svemu sudeći radnja se odigrala u Crnoj Gori.

Počela sezonaaa...😂😂 pic.twitter.com/sOwgaLOFJc

— C_Gorka 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇺🇦 (@LjB26641900) May 25, 2022

Kao što se moglo i pretpostaviti, krenula je salva oštrih komentara i uvreda na njen račun, ali na cenu smeštaja i gostoprimstvo u Crnoj Gori a mnogi su istakli da nema "ništa slađe od paštete i paradajza na plaži".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rat na Tviteru besni zbog fotke s plaže, paradajza i paštete (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 03.Jun.2022, 21:22

„Počela sezona“, napisala je žena koja se na Tviteru predstavlja kao Crnogorka uz fotku sa plaže. Vidi se da je gužva, a na peškiru su raspoređeni hleb, paradajz isečen na kriške i pašteta.. Ne zna se na kojoj je plaži nastala sporna fotografija, čak ni u kojoj zemlji – prva pretpostavka...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.