Najpoznatija crvenokosa glumica promenila boju kose

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Mar.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija crvenokosa glumica promenila boju kose

Najpoznatija holivudska crvenokosa dama Kristina Hendriks je promenila boju kose i sada je plavuša. Ona je zaštitno lice proizvoda za kosu Clairol Nice `n Easy, a kosu je ofarbala u plavo specijalno za novu kampanju kompanije. “Ovo je bio odličan podsticaj da promenim boju kose”, otkrila je glumica najpoznatija po ulozi u seriji “Mad Men”. #ChristinaHendricks goes blonde! All #MadMen fans cry in anguish! pic.twitter.com/Ick7Tylpxf — baxter roo (@blankstare_bear) March 19, 2015 “Crvenokosa sam još mnogo pre nego što sam počela da glumim u seriji Med Men, ali s vremenom su svi počeli da me poistovećuju s mojim likom iz serije. Kako se serija bližila kraju, pomislila sam da je došlo vreme da se malo odmorim i da unesem neku promenu u svoj izgled. Bila je to prilično emotivna stvar za mene”, izjavila je Kristina Hendriks za magazin People. Izjavila je i da se odlično zabavlja s novom bojom kose i da jedva čeka da isprobava razne šminke koje će odgovarati njenom novom imidžu.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakva transformacija: Crvenokosa glumica postala fatalna plavuša!

Izvor: Tracara.com, 21.Mar.2015

Wow! (foto: Instagram) Omiljena crvenokosa Holivuda, Christina Hendricks svoje vatrene uvojke koji su skoro 20 godina bili njen zaštitni znak zamenila je plavim.  Nedugo nakon što je proglašena za ambasadora kompanije Clairol, zvezda popularne serije Momci sa Medisona svoju novu frizuru predstavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.