Milatović: Crna Gora je mislima uz Srbiju i njen narod

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 15:09

Milatović: Crna Gora je mislima uz Srbiju i njen narod

Novoizabrani crnogorski predsednik Jakov Milatović uputio je danas saučešće porodicama stradalih u napadu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", navodeći da je Crna Gora mislima uz Srbiju i njen narod."Izražavam iskreno saučešće porodicama povodom devet izgubljenih života, od kojih osmoro dece, u strašnoj tragediji koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' u Beogradu. Povređenima želim brz oporavak. Crna Gora je mislima uz Srbiju i njen narod", napisao je Milatović na Tviteru.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su jutros u oružanom napadu četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Šestoro učenika i nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plenković uputio saučešće povodom tragedije u beogradskoj osnovnoj školi

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Premijer Hrvatske Andrej Plenković uputio je danas u ime Vlade saučešće predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić i porodicama stradalih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, izrazivši ožalošćenost tako velikim brojem izgubljenih dečjih života.

Nastavak na Danas...

Evroliga uputila saučešće porodicama stradalih u tragediji u OŠ „Vladislav Ribnikar“

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Košarkaška Evroliga uputila je danas saučešće porodicama stradalih u tragediji u kojoj je stradalo osmoro učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Vjosa Osmani uputila saučešće roditeljima ubijene dece u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2023

Povodom tragičnog događaja, ubistva osmoro dece i radnika obezbeđenja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, saučešće porodicama stradalih izjavila je i kosovska predsednica Vjosa Osmani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"TUGA JE TOLIKA DA NE PAMTIMO VEĆU" Vučić o tragediji u školi u Beogradu: Izražavam saučešće porodicama ubijene dece i radnika obezbeđenja

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Danas je jedan od najtežih dana u savremenoj istoriji zemlje. Izražavam saučešće porodicama ubijene dece, deci i porodici ubijenog radnika u školi. Srbija je u tuzi ujedinjena, ta tuga je tolika da ne pamtimo veću, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je obraćanje počeo...

Nastavak na Blic...

Gradonačelnik Milenković uputio saučešće povodom tragedije u Beogradu

Izvor: OkRadio.rs, 04.Maj.2023, 09:18

Povodom ogromne tragedije koja se juče desila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je porodicama nastradalih izraze saučešća. „Sa nevericom sam pratio sve ono što se dešavalo u beogradskoj osnovnoj školi. U ustanovi koja bi trebalo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.