Gradonačelnik Milenković uputio saučešće povodom tragedije u Beogradu

Izvor: OkRadio.rs, 04.Maj.2023, 09:18

Gradonačelnik Milenković uputio saučešće povodom tragedije u Beogradu

Povodom ogromne tragedije koja se juče desila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je porodicama nastradalih izraze saučešća. „Sa nevericom sam pratio sve ono što se dešavalo u beogradskoj osnovnoj školi. U ustanovi koja bi trebalo da bude oaza mira i znanja za svu decu.    U svoje lično i u ime građana Vranja, ali i kao roditelj, porodicama nastradale dece i porodici ubijenog radnika obezbeđenja, upućujem izraze najdubljeg saučešća. Povređenima želim brz oporavak“, istakao je gradonačelnik Milenković.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije izjavio saučešće porodicama nastradale dece

Izvor: Beta, 04.Maj.2023

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević izrazio je danas najdublje saučešće u ime zaposlenih i u svoje lično ime porodicama nastradale dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, saopštilo je to preduzeće."U ime svih zaposlenih u JP Pošta Srbije i u svoje lično...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.