Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023, 23:20

POVODOM TRAGEDIJE SE OGLASIO I NENAD PERIŠ: Porodicama preminulih uputio iskreno saučešće

Nenad Periš, otac Mateja Periša, koji u noći 31. decembra 2021. nestao u Beogradu, oglasio se danas povodom nezapamćene tragedije koja se dogodila u beogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“. On je poslao poruku podrške porodicama nastradalih u masakru koji je počinio đak 7. razreda K.K, u kom je ubijeno 8 đaka i čuvar škole. – Dragi […] The post POVODOM TRAGEDIJE SE OGLASIO I NENAD PERIŠ: Porodicama preminulih uputio iskreno saučešće appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NENAD PERIŠ POSLAO SNAŽNU PORUKU RODITELJIMA: Porodicama preminulih uputio reči utehe - evo šta je posebno naglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Tragediju porodice Periš, nestanak njihovog Mateja, čije je telo pronađeno 18. maja prošle godine u Dunavu, pratio je ceo region..Nenad Periš, otac Mateja Periša, koji u noći 31. decembra 2021. nestao u Beogradu, oglasio se danas povodom nezapamćene tragedije koja se dogodila u beogradskoj školi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.