MANJE VINA, MANJE VINA: Amerikanac UPROPASTIO Trinkijerija na Tviteru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 15:11

MANJE VINA, MANJE VINA: Amerikanac UPROPASTIO Trinkijerija na Tviteru (FOTO)

Kritika na račun italijanskog stručnjaka.

Malkolm Dilejni, košarkaš Olimpije Milano, kritikovao je bivšeg trenera Partizana Andreu Trinkijerija zbog izjave nakon polufinala Evrolige.

Bajern iz Minhena, ekipa koju Trinkijeri vodi od ove sezone, poražena je od Dilejnijeve Olimpije posle pet neizvesnih mečeva četvrtfinalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plej-of serije.

Bavarci su nadoknadili zaostatak od 2-0 i odveli meč u takozvanu majstoricu, ali doživeli poraz u petom meču u Milanu. To, međutim, nije smetalo nekadašnjem strategu crno-belih da dâ bizarnu izjavu.

- Po mom mišljenju, mi smo tu seriju pobedili sa 3-1. Ne gledam kako se završilo, već šta smo zaslužili. Mi smo zaslužili da odemo na Fajnal-for. Kako smo igrali i kako smo se borili, zaslužili smo poštovanje i F4 i srećan sam zbog toga - rekao je Trinkijeri.

Andrea Trinchieri: "In my opinion, we won the series 3-1. I don't look at what we got, I look at what we deserved. For how we played, we deserved the respect and we deserved to go to the Final Four."https://t.co/BWfrpJV8MZ

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 10, 2021

Zbog ovakvog viđenja situacije italijanskog trenera oglasio se i Dilejni na društvenim mrežama.

Buddy drinks the finest Italian wine

— malcolm delaney (@foe23) May 10, 2021

- Taj čovek pije najbolje italijansko vino - naveo je Amerikanac i dodao:  - Taj čovek uvek ima najbolje izgovore.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Podsetimo, na Fajnal-foru u Kelnu, koji je na programu od 28. do 30. maja, Olimpija će igrati protiv Barselone, dok će se u drugom polufinalu sastati CSKA i Efes.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.