Izvor: Danas, 30.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u Hrvatskoj: Političke varnice na Tviteru tokom turističke sezone

SovfotoJelsa na Hvaru Politički odnosi između Srbije i Hrvatske „stagniraju“, smatraju analitičari, ali to ne sprečava neke građane da letuju u susednoj državi. Ipak, svake godine tokom letnje „lenje“ sezone rasplamsavaju se stari sukobi. Pred proslavu završetka vojne operacije Oluja u Kninu, to jest Dana pobede i domovinske zahvalnosti 5. avgusta, odnosi Srbije i Hrvatske […] Članak Letovanje u Hrvatskoj: Političke varnice na Tviteru tokom turističke sezone se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Letovanje u Hrvatskoj: Političke varnice na Tviteru tokom turističke sezone

Izvor: B92, 30.Jul.2019

I tokom sezone odmora, diskusije na Tviteru ne jenjavaju, a aktuelna se bavi temom letovanja u Hrvatskoj...Politički odnosi između Srbije i Hrvatske "stagniraju", smatraju analitičari, ali to ne sprečava neke građane da letuju u susednoj državi...Ipak, svake godine tokom letnje "lenje" sezone rasplamsavaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.