Kurti: Za vojsku Kosova investicije od 400 miliona evra

Izvor: Danas, 22.Sep.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti: Za vojsku Kosova investicije od 400 miliona evra

Kandidat za premijera Kosova iz pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti objavio je danas na tviteru da Kosovo ne može ostati mirno dok najbliže okruženje investira milijarde u vojno naoružanje i najavio da će u naredne četiri godine u Vojsku Kosova biti investirano 400 miliona evra. Članak Kurti: Za vojsku Kosova investicije od 400 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PREDIZBORNA OBEĆANJA Kurti: U naredne četiri godine investiraćemo 400 miliona evra u našu vojsku

Izvor: Blic, 22.Sep.2019

Aljbin Kurti, kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija ispred pokreta Samoopredeljenje na narednim izborima, danas je izjavio da će u slučaju da bude izabran u sledeće četiri godine investirati 400 miliona evra u vojsku tzv. Kosova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.