Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl malim iznenađenjem za fanove obeležava 25 godina serije "Prijatelji"

Danas, 22. septembra tačno je 25 godina otkad je emitovana prva epizoda "Prijatelja", a Google je tom prilikom priredio malo iznenađenje za sve fanove serije.

Sve što treba da uradite je da guglate ime nekog od likova. Ako, na primer, guglate ime Ross Geller, na stranici ćete videti malu ikonu kauča, a ako kliknete na tu ikonu, čućete: "Pivot, pivot", zvuk iz popularne scene sa selidbom i kaučom, a stranica će početi da se okreće.

Ako kliknete više puta, čućete: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Okay, I don't think it's going to pivot anymore", a kauč će se prepoloviti.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Četvrt veka od prve epizode „Prijatelja“

Izvor: Danas, 22.Sep.2019

Pre tačno dvadeset pet godina, 22. septembra 1994, emitovana je prva epizoda serije Prijatelji. Nakon 10 godina snimanja i isto toliko sezona pala je poslednja klapa, a 6. maja 2004. objavljena je poslednja epizoda. Članak Četvrt veka od prve epizode „Prijatelja“ se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.