Konor najavio svoj povratak

Izvor: RTS, 16.Sep.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konor najavio svoj povratak

Irski MMA borac Konor Mekgregor na društvenim mrežama najavio je vreme i mesto narednog meča, koji će ozvaničiti njegov povratak u ring. Ljubiteljima ovog sporta ostavio da nagađaju o kojem protivniku se radi.
"Dablin, decembar 14", kratak i jasan bio je Mekgregor u najavi svog novog meča.

Irski borac vraća se u MMA ring nakon skoro godinu dana pauze.
Njegov poslednji meč bio je poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Kabiba Nurmagomedova u oktobru 2018. godine.
Zanimljivo je da se datum 14. decembar, koji je Konor najavio na Tviteru, podudara sa datumom održavanja 245 UFC-ovog događaja u Las Vegasu.
MMA svet nagađa ko bi mogao da bude protivnik Mekgregora, a mnogi sumnjaju na "Dijamanta" Dastina Poirijea, koji je pre dve nedelje poražen od Nurmagomedova. 
Porazi od Mejvejdera i Kabiba, ali i brojni skandali uklonili su Mekgregora iz ringa i odveli u penziju, ali će MMA svet imati prilike da ponovo gleda "Ozloglašenog".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Konor otkrio datum povratka u oktagon?

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 10:28

Kontroverzni MMA borac Konor Mekgregor mogao bi uskoro da se vrati u oktagon, a fanovi borilačkih veština bi to sigurno voleli...Konor Mekgregor se u martu mesecu povukao, da bi se nedugo potom vratio iz penzije i kako je sam izjavio imaće u planu da se bori krajem 2019. godine...Konor se oglasio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.