Konor otkrio datum povratka u oktagon?

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konor otkrio datum povratka u oktagon?

Kontroverzni MMA borac Konor Mekgregor mogao bi uskoro da se vrati u oktagon, a fanovi borilačkih veština bi to sigurno voleli.

Konor Mekgregor se u martu mesecu povukao, da bi se nedugo potom vratio iz penzije i kako je sam izjavio imaće u planu da se bori krajem 2019. godine.

Konor se oglasio na svom "Tviter" profilu tajnovitom porukom "Dablin, 14. decembar", što su mnogi okarakterisali kao njegovu objavu naredne borbe i već počinju spekulacije da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se tada boriti sa Džastinom Gejtdžijem, koji je nokautom savladao Donalda Seronija u subotu u Vankuveru.

Konor Mekgregor je još ranije rekao da bi voleo revanš sa Habibom Nurmagomedovim u Moskvi, dok MMA javnost priželjkuje Habibov okršaj sa Tonijem Fergusonom.

Ipak, UFC događaj nije se održao u Irskoj još od 2015. godine i ukoliko se to sada dogodio, bila bi to prva Mekgregorova borba na domaćem terenu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.