Konor Mekgregor objavio kraj karijere!

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 08:15

Konor Mekgregor objavio kraj karijere!

Konor Mekgregor, irski MMA borac, objavio je da se povlači iz tog sporta.

On je naprasno objavio povlačenje putem Tvitera, nekoliko minuta nakon što je Amanda Nunjes dominantno pobedila Felisiju Spenser na "UFC 250".

"Ćao ljudi, odlučio sam da se penzionišem. Hvala svima na sjajnim uspomenama. Kakva je to vožnja bila! Evo slike mene i moje majke u Las Vegasu nakon osvajanja jedne od svetskih titula. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izaberi kuću iz snova Megs, volim te! Šta god budeš želela, tvoje je", napisao je Mekgregor.

Predsednik UFC Dejna Vajt oglasio se rekavši da nije iznenađen.

"To je Konor. Znate kako Konor funkcioniše. On tako radi stvari", rekao je Vajt.

On je aludirao na to da se Mekgregor povlači zbog neprekidnih protesta u SAD zbog ubistva Džordža Flojda od strane policije.



"Ako momci ne žele da se bore sada ili se iz nekog razloga osećaju nelagodno zbog svega što se dešava, onda ne moraju da se bore. Sve je u redu. Ako se to dešava sa Konorom... Saosećam. Neću sada da kažem 'Au, je**te, ovo je suludo'. Ništa trenutno nije ludo jer je trenutno sve ludo. Tako da, na određenom nivou, potpuno razumem (njegovu odluku)",
dodao je Vajt.

Mekgregor je na poslednjoj borbi pobedio Donalda Seronea na "UFC 249", nokautom posle samo 40 sekundi.

U poslednje vreme je često izražavao želju da se ponovo susretne sa Habibom Nurmagomedovim, a prihvatio je i izazov Andersona Silve završetkom maja.

Takođe je nedavno "prozvao" i Džastina Gejtdžija, koji je tehničkim nokautom pobedio favorizovanog Tonija Fergusona na "UFC 249", rekavši da će ga "iskasapiti".

Odluka da se penzioniše dolazi kao iznenađenje, a ukoliko se desi da je stvarna, Mekgregor će karijeru završiti sa učinkom od 22 pobede i četiri poraza.

Podsetimo, ovo ne bi bilo prvi put da se Mekgrego "penzioniše", pošto je to uradio 2019. tokom istrage o seksualnom uznemiravanju, kao i 2016. kada je jednostavno na Tviteru napisao "vidimo se kasnije".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMA SVET OSTAO U ŠOKU: Konor Mekgregor doneo NEOČEKIVANU odluku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020

Nova varka čuvenog Irca ili.... Konor Mekgregor još jednom je rešio da uzburka strasti i ponovo bude u centru pažnje. Čuveni MMA borac odlučio je da okači rukvice o klin i okonča karijeru...Irac je doneo odluku da se penzioniše! Najavio je da se više neće boriti...- Ćao ljudi, rešio sam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Konor MekGregor šokirao planetu, ceo svet jutros priča o objavi!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Da li je ustao na levu nogu ili nije ni spavao posle lude noći,  tek Konor MekGregor je rešio da nas šokira...Irac koji ima 31 godinu i zaradio je više od 200 miliona dolara u zaista živopisnoj karijeri je objavio da se povlači. Trebalo je da se bori protiv UFC legende Andersona Silve u narednoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.