Kod njih krize nema: Koliko vrede novogodišnje tezge domaćih zvezda?

Izvor: Tracara.com, 12.Nov.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod njih krize nema: Koliko vrede novogodišnje tezge domaćih zvezda?

Domaće zvezde (Foto: Twitter/Instagram) Stiže Nova godina, a sa njom i papreno skupi novogodišnji nastupi domaćih zvezda. Pogledajte koliko košta nastup Zdravka Čolića, Seke Aleksić, Ace Lukasa, Nataše Bekvalac i drugih.Kako piše Informer, poznati Čola je na prvom mestu. On će za nastup  u Budvi dobiti čak 80.000 evra! Dok će Lukas pevati >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dijaspori za 50.000. U Beogradu će pevati Seka Aleksić za 35.000 i novosadska barbika koja će za svoj ‘tezgu’ dobiti 25.000 evra. Sledi honorar od 20.000 koji će dobiti Rade Manojlović u Vrčinu, Dara Bubamara u Dizeldorfu i Drako Lazić u Beču. Dok će ‘sitnih’ 16.000 evra dobiti Milica Todorović u Zagrebu. Međutim, tek nam ostaje da vidimo koliko će keširati gazde ugostiteljskih objekata za nastupe Svetlane Cece Ražnatović, Gorana Bregovića, Jelene Karleuše i Željka Joksimovića.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Seka Aleksić

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert Vilijamsa iz gradskog budžeta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2015, 07:52

Gradonačelniku Beograda Siniši Malom "omakla" se još jedna afera. Ovog puta je to odluka da se iz budžeta srpske prestonice za koncert Robija Vilijamsa privatnoj firmi Skaj komjunikejšens isplati 35 miliona dinara (oko 300.000 evra)...Inače, najjeftinije karte za nastup ove megamuzičke zvezde...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.