Kakvo oduševljenje na Tviteru - Lokomotivin Amerikanac ovakvu atmosferu nikad nije video!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo oduševljenje na Tviteru - Lokomotivin Amerikanac ovakvu atmosferu nikad nije video!

Lokomotiva jeste izgubila, ali je Deker pun utisaka.

Lokomotiva je sinoć izgubila od Partizana u borbi za vodeću poziciju u grupi Evrokupa, ali ima onih koji nisu tako razočarani nakon ove utakmice.

Jedan od njih je Sem Deker, Amerikanac koji je prošlu sezonu igrao u Vašingtonu.



"Igrao sam u raznim ludim ambijentima na koledžu i kao profesionalac, ali navijači Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu nalik bilo čemu što sam ikada video.







Odlična borba na celoj utakmici, odajem priznanje Partizanu na velikoj brobi. Navijači, cenim neverovatnu atmosferu, bila je to utakmica koje ću se sećati zauvek", napisao je on na Tviteru.

Ovaj krilni košarkaš je igrao za Hjuston, Kliperse, Klivlend i Vašington pre nego što se odlučio da dođe u Evropu.

I’ve played in front of a lot of crazy environments in college, pros, etc. but the crowd for Partizan is unlike anything I’ve ever seen. Well fought game, props to Partizan for a great battle. Fans, I appreciate the amazing atmosphere. That was one I’ll remember forever.

— Sam Dekker (@dekker) October 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Deker: Niko na svetu nema publiku kao Partizan

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

Sem Deker, američki košarkaš u redovima Lokomotive, bio je oduševljen atmosferom u hali "Aleksandar Nikolić". Partizan je savladao ruski klub u četvrtom kolu Evrokupa, rezultatom 80:71. . Momak koji je studirao na univerzitetu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.