KRVAVI OBRAČUN POLICIJE I NARKO KARTELA NA MEKSIČKIM ULICAMA: U napadu stradalo 14 osoba (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI OBRAČUN POLICIJE I NARKO KARTELA NA MEKSIČKIM ULICAMA: U napadu stradalo 14 osoba (FOTO/VIDEO)

Šestoro policajaca ranjeno.

U napadu pripadnika kartela na zgrade administracije opštine Vilja Union i policijsku stanicu u meksičkoj državi Koauila poginulo je 14 osoba.

List "Universal" javio je, pozivajući se na guvernera ove meksičke države, da je u oružanom sukobu poginulo deset napadača i četiri pripadnika policije, a šest policajaca je ranjeno.

Retan delincuentes a Gobierno de #Coahuila, en pleno Informe desatan terror en #VillaUnion pic.>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << href="https://www.vesti.rs/Tviter/" class="contenturl">twitter.com/dR2WIoGbb1

— Carlos Hidalgo (@CarlosHidalgoo) November 30, 2019

​U napadu je takođe uništeno i nekoliko automobila pripadnika kartela.

Saltillo, Coahuila, 30 November - four state police and ten alleged suspects of the north - East cartel (Cartel Del Noreste ) died in a gunfight , in Villa Union, Coahuila, reported governor Miguel Ángel Riquelme Solís.#Mexico #Coahuila pic.twitter.com/dBe7Nak3SM

— National Security News (@Natsecuritynews) December 1, 2019

​Prema izjavama očevidaca, kriminalci su došli u gradić u kome živi oko 5.000 ljudi u sedam automobila i otvorili vatru na državne ustanove.

Camionetas disparando por todo el municipio de #VillaUnion #Coahuila que esta pasando @FelipeCalderon

Ah caray pero si estamos en la #CuartaTransformación pic.twitter.com/PQHpGFVyDW

— Poncho Romo® (@Poncho_Romo) November 30, 2019

​U zajedničkoj operaciji policije, tužilaštva i vojske uništeno je nekoliko oklopnih vozila iz kojih su napadači pucali. Na snimcima tamošnjih medija vidi se municija velikog kalibra koja je prilikom operacije zaplenjena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksio: 14 žrtava u sukobu policije i narko kartela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2019

Najmanje 14 ljudi, uključujući četiri policajca, ubijeno je u sukobu policije i pripadnika narko bande u meksičkom gradu Vila Union...Kako je preneo Rojters, među poginulima je deset pripadnika narko kartela i četiri policajca...Policija se sukobila sa članovima narko bande oko 65 kilometara jugozapadno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.