Meksio: 14 žrtava u sukobu policije i narko kartela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksio: 14 žrtava u sukobu policije i narko kartela

Najmanje 14 ljudi, uključujući četiri policajca, ubijeno je u sukobu policije i pripadnika narko bande u meksičkom gradu Vila Union.

Kako je preneo Rojters, među poginulima je deset pripadnika narko kartela i četiri policajca.

Policija se sukobila sa članovima narko bande oko 65 kilometara jugozapadno od grada Piedras Negras, saopštila je vlada severne države Koahilja.

Guverner te države Migel Rikelme Solis rekao je novinarima da se država odlučno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << suprotstavila kartelima i njihovim ubicama.

On je dodao da su četiri policajca poginula, a šest je ranjeno.

Solis je naveo da se veruje da su napadači pripadnici kartela "Severoistok" iz države Tamaulipas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Meksio: 14 žrtava u sukobu policije i narko kartela

Izvor: B92, 01.Dec.2019

Najmanje 14 ljudi, uključujući četiri policajca, ubijeno je u sukobu policije i prpadnika narko bande u meksičkom gradu Vila Union...Kako je preneo Rojters, među poginulima je deset pripadnika narko kartela i četiri policajca...Policija se sukobila sa članovima narko bande oko 65 kilometara jugozapadno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.