KOMI ISPROVOCIRAO TRAMPA, OVAJ BRUTALNO ODGOVORIO NA TVITERU:  Оstaće zapamćen kao NAJGORI direktor FBI u istoriji, za sada!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMI ISPROVOCIRAO TRAMPA, OVAJ BRUTALNO ODGOVORIO NA TVITERU: Оstaće zapamćen kao NAJGORI direktor FBI u istoriji, za sada!

Predsednik SAD Donald Tramp obrušio se danas na Tviteru na bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija, nazvavši ga "najgorim direktorom FBI u istoriji"
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Komi bi trebalo da bude zatvoren

Izvor: VOA, 15.Apr.2018

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da bi trebalo zatvoriti bivšeg direktora FBI-a Džejmsa Komija jer je u svojoj knjizi o Trampovom predsedničkom mandatu izneo poverljive informacije i zato što je lagao tokom svedočenja u Kongresu. Tramp je osuo paljbu po Komiju nekoliko sati pred emitovanje...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.