Italijan ponovo udara: Lažni nalog Borisa Miloševića proglasio mrtvim Stjepana Mesića

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 15:18

Italijan ponovo udara: Lažni nalog Borisa Miloševića proglasio mrtvim Stjepana Mesića

Na Tviteru se sa lažnog naloga Borisa Miloševića pojavila lažna informacija da je bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić umro.

Izgleda da i ovog puta iza ovakve informacije stoji italijanski novinar Tomazo Debenedeti. U jednom od tvitova sa pomenutog naloga to je i napisano. Nalog je, kao i sami postovi, u međuvremenu uklonjen.

Mesić je poslednji predsednik Predsedništva SFRJ i jedini političar koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio predsednik države, predsednik vlade i predsednik parlamenta u Republici Hrvatskoj.

U februaru ove godine, takođe sa lažnog naloga koji je napravio ovaj italijanski novinar objavljeno je da je umro srpski general Ratko Mladić.

Podsetimo, Boris Milošević se danas nalazi u Kninu, gde prisustvuje obeležavanju 25. godišnjice akcije "Oluja".

"Poštujemo sve žrtve, bez obzira na nacionalnost. Sećanja na žrtve trebamo poštovati. Emocije su još sveže. Čuo sam poruke pomirenja, mira i budućnosti, i tako smatram i svoj dolazak, kao zalog za buducnost", rekao je Milošević novinarima u Kninu po završetku manifestacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJANSKI NOVINAR PONOVO ISPROVOCIRAO: Objavio da je umro Stjepan Mesić sa lažnog naloga Borisa Miloševića

Izvor: Kurir, 05.Avg.2020

Na lažnom nalogu Borisa Miloševića na Tviteru pojavila se lažna informacija da je bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić umro.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.