I tviteraši podržali Teleton

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I tviteraši podržali Teleton

Humanitarna akcija Teleton, koju organizuje "Blic fondacija" u saradnji sa RTS-om, naišla je na veliku podršku i na Tviteru.

Cilj Teletona je podrška akciji "Blic fondacije" - "Srce za decu" da svih 56 porodilišta u Srbiji dobiju aparate za proveru sluha kod beba.

Mnogi poznati sportisti, pevači, novinari i političari prepoznali su važnost akcije i svoju podršku izrazili su i na društvenim mrežama.

Veceras i #teleton i #asovizadecu. Dve lepe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plemenite stvari u isto vreme. Menjajte kanale u ime oba cilja.

Svaki poziv u večerašnjoj emisiji Teleton je donacija za nabavku aparata za dijagnostiku sluha za 56 porodilišta. https://t.co/gc4kyUuDKP

Veceras je #teleton. Sakupljim novcem opremice se srpska porodilista aparatima za skrining sluha… https://t.co/UIqZdjXl1m

Budimo humani i večeras u Teletonu od 21:00 #rts #srcezadecu #teleton #anabekuta #svesamsteklasama

Vidimo se a i čujemo veceras od 21h na RTS-u u toku humanitarnog teletona "Srce za decu" 💪🏼❤️

A veceras RTS 21:00h SRCE ZA DECU!!! Humanitarno vece! Zovite ❤️

Budimo humani veceras! Od 21h, pricamo u Teletonu na RTS1. #srcezadecu

Вечерас учествујем у хуманитарном програму #teleton. Сваки позив и СМС представљају директну донацију хуманитарној акцији "Срце за децу"

Večeras od 21 čas biću gost humanitarnog Teletona @Blic_online @Srce_za_decu na @JMU_RTS pic.twitter.com/SqBuTGBeF1

@MarijaKilibarda i @IvaZar idu veceras na humanitarni teleton Blic fondacije "Srce za decu" , pocinje u 21h! Zovite!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.