(UŽIVO) JEDAN POZIV ZA ZDRAVLJE DECE Večeras od 21 sat Teleton na RTS i Blic.rs

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) JEDAN POZIV ZA ZDRAVLJE DECE Večeras od 21 sat Teleton na RTS i Blic.rs

„Blic fondacija“ i RTS organizuju večeras od 21 sat humanitarni šou-program Teleton, u kojem će učestvovati poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke... Cilj Teletona je podrška akciji „Blic fondacije“ - „Srce za decu“ da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate za proveru sluha kod beba. Pratite Teleton uživo na sajtu "Blica" u ovom blogu i putem "lajv-striminga". Telefone u ruke i pomozimo najmlađima!

19.20  Evo sa kim ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večeras moći da razgovarate

Na jedan telefonski poziv od vas večeras će, između ostalih, biti Ceca Ražnatović, Milica Dabović, Dejan Bodiroga, Sergej Ćetković, Saša Popović, Siniša Mali, Boris Tadić, Gordan Kičić, Emir Bekrić, Ivan Ivanović, Dejan Stanković, Jovana Janković, Srđan Predojević, Olivera Kovačević, Saša Janković, Bojan Pajtić, Sanda Rašković Ilić, Lazar Ristovski, Danica Maksimović, Dušan Borković, Nele Karajlić, Mima Karadžić, a očekuju se i predstavnici najvišeg državnog vrha.

Zato dragi čitaoci, od večeras u 21 sat, telefone u ruke. Pomozimo najmlađima!

19.15 Razgovarajte sa poznatima, u studiju više od 100 gostiju

Pored razgovora s poznatim ličnostima, gledaoci će uživati u muzičkim numerama, a čućemo i nekoliko ispovesti hrabrih majki čija su deca rođena sa oštećenim sluhom. U studiju je više od sto eminentnih predstavnika javnog života iz sveta muzike, filma, politike… Telefone u ruke, iskoristite priliku da postavite pitanje svojoj omiljenoj javnoj ličnost, i da istovremeno pomognete najmlađima.

19.12 Da se svako dete glasno raduje!

„Blic fondacija“ je pokrenula veliku humanitarnu akciju da se svim porodilištima u Srbiji obezbede aparati za skrining sluha kod novorođenčadi. Pokrovitelj akcije je Ministarstvo zdravlja, a medijski partner RTS. Aparate za skrining sluha poseduju svega tri-četiri porodilišta od ukupno 56, koliko ih ima u Srbiji.  Do sada smo uspeli da obezbedimo aparate za 15 porodilišta: Niš, Valjevo, Vršac, Prokuplje, Šabac, Kraljevo, GAK KC Srbije, Čačak, Novi Sad, Aranđelovac, Kragujevac, Zaječar, S.Mitrovica, Leskovac, Knjaževac.

Pomozite da svih 56 porodilišta dobrije aparat za proveru sluha kod beba!

19.07 Cilj - 200.000 evra

Za realizaciju akcije „Srce za decu“ potrebno je da se sakupi 200.000 evra. Ako svako od nas pošalje samo jedan SMS na humanitarni broj 2552 (cena poruke je 100 dinara) ili pozove goste u Teletonu na broj: 09-05-700-705 (cena poziva je 100 dinara, minut razgovora 100 dinara), sakupićemo dovoljno novca da svim porodilištima obezbedimo aparate za proveru sluha kod beba. Pomozimo da naša deca budu zdrava!

19.05  Kako da se uključite u akciju

Poštovani čitaoci, budite večeras s nama, pozovite nas i pomozite da se svakoj bebi po rođenju proveri sluh kako bi svako dete moglo da čuje majčin glas.

Svaki poziv na broj 09-05-700-705 i SMS na 2552 predstavljaju direktnu donaciju humanitarnoj akciji „Srce za decu“.

19.02 Teleton na RTS i Blic.rs

Večeras od 21.00 čas na RTS i Blic.rs učestvujte u humanitarnoj akciji "Blic fondacije" Srce za decu. Pomozimo da se svakoj bebi na rođenju proveri sluh, omogućimo im normalan razvoj i srećno detinjstvo! Pogledajte video:

19.00 Dobrodošli!

Dobrodošli u blog uživo. Na našem sajtu od 21 sat možete da pratite humanitarni šou-program Teleton, koji organizuju „Blic fondacija“ i RTS. Poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke odgovaraće na telefonske pozive gledalaca u cilju podrške akciji „Blic fondacije“ - „Srce za decu“ da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate za proveru sluha kod beba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) HUMANITARNI TELETON NA BLIC.RS I RTS Poznati spremni za vaše pozive: Javite se, pomozimo najmlađima!

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

„Blic fondacija“ i RTS organizuju večeras od 21 sat humanitarni šou-program Teleton, u kojem će učestvovati poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke.. Cilj Teletona je podrška akciji „Blic fondacije“ - „Srce za decu“ da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.