I Džastin Biber čita savete tinejdžerke: Ova srpska modna blogerka ima najviše pratilaca na Tviteru!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Džastin Biber čita savete tinejdžerke: Ova srpska modna blogerka ima najviše pratilaca na Tviteru!

Sa svega 14 godina, Julija Lola Stanković iz Beograda već ima blistavu budućnost u modnoj industriji. Ova slatka manekenka otkrila je za 24 sata da je moguće uskladiti odličan uspeh u školi i već u tim godinama započeti karijeru.
Dok većina njenih vršnjaka još nema ideju o tome šta bi hteli da studiraju, jer im tek predstoji srednja škola, Lola uveliko zna da želi da radi u modnoj industriji. Ne samo da zna da to želi – već uveliko na tome i radi, pa je tako njen modni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << blog Lola Teen Teen nedavno predstavljen u londonskom CT Magazine.
“Oduvek me je privlačio taj svet, a sa drugaricom sam dugo maštala o tome da pokrenemo modni blog. Onda sam odlučila da to i uradim, jer je ovo zapravo jedini način da ljubav prema modi iskažem kroz hobi. Naravno, uspeh u školi mi je na prvom mestu, ali je i te kako izvodljivo i jedno i drugo uskladiti ako se dobro organizujete”, ističe Lola.
Ipak, ona tvrdi probijanje u tom svetu nije ni malo lako, a velika konkurencija znači da mora na neki način da se istaknete. Iako bi se možda druge devojke odlučile za drugačiji stil, Lola je odlučila da se istakne upravo prirodnom lepotom – pa tako na njoj nikad ne možete da vidite ništa od šminke osim – labela. Upravo zato je mnogi hvale da je sjajan uzor za druge mlade devojke, a najbolji dokaz da vam ne treba brdo šminke da biste se istakli jeste i činjenica da je Lola jedina Srpkinja koju prati Džastin Biber na Tviteru.
“Ne znam kako se to desilo, samo me je jednog dana zapratio na oba profila. Bila sam presrećna! Odmah posle toga je došlo i dosta njegovih fanova, a prilično sam sigurna da ni jednu drugu devojku iz Srbije ne prati sa ličnog profila”, kaže Lola.
Pored vođenja modnog bloga, Lola redovno ima i snimanja za razne kompanije, pa je njeno lice već prepoznatljivo – verovatno delom i zato što neodoljivo podseća na megapopularnu Rouzi Hantington-Vajtli. Mama Dragica i tata Dušan je u ovome svesrdno podržavaju, ali mama ističe da se ipak suočavaju sa raznim predrasudama.
“Ima često komentara po Tviteru da ja na ovaj način kroz nju pokušavam da ostvarim neke svoje ambicije, što je meni smešno budući da sam doktor bioloških nauka, predajem na fakultetu doktorantima i celog života sam išla nekim sasvim drugačijim putem. Ali ono što je meni najbitnije jeste da je ona srećna, a ovo je čini jako srećnom. Sve dok su ocene na najboljem nivou”, kroz osmeh priča Lolina mama Dragica.
Lola ima preko 20.000 pratilaca na Tviteru, što je daleko više od nekih od najpoznatijih srpskih modnih blogerki, ali njen najbolji savet drugim devojkama koje takođe žele da krenu modnim putem je jednostavan – organizujte se.
Pored škole i obaveza oko posla, redovno se viđam i sa društvom i sa porodicom, a da bih sve to uspela moram dobro da organizjem vreme. Mislim da, kada nešto volite, treba da radite na tome i da ne dozvolite da vas tuđu komentari u tome spreče”, zaključuje Lola.


#svet
The post I Džastin Biber čita savete tinejdžerke: Ova srpska modna blogerka ima najviše pratilaca na Tviteru! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Twiter,   London

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.