Izvor: Luftika.rs, 29.Okt.2020, 14:34

Horor fotografije iz srpskih bolnica pokazuju koliko nam zaista dobro ide

Koliko nam zaista dobro ide i u kakvom stanju je srpsko zdravstvo, pokazuju fotografije Infektivne klinike Kliničkog centra Vojvodine.
Slike hororičnog stanja u pojedinim našim bolnicama objavila je na svom Twitter profilu potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.
Tepić tvrdi da fotografije koje je priložila prikazuju unutrašnjosti Infektivne klinike u Novom Sadu, odeljenja za hirurgiju u bolnici u Smederevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i kupatila porodilišta u Kruševcu.
“Ovo je deo Infektivne klinike u Novom Sadu, bez lifta. Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente. Hirurgija u bolnici u Smederevu horor. Kupatila u porodilištu bez tople vode, a klika njih ne obilazi, što ne vidiš toga nema politika”, napisala je Tepić, piše Nova.
 
Ovo je deo INFEKTIVNE klinike u Novom Sadu (1-2)
Bez lifta!
Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente!
Hirurgija u BOLNiCI u Smederevu horor! (3-4)
Kupatila PORODILIŠTA u Kruševcu bez tople vode.
Ali klika njih ne obilazi.
Što-ne-vidiš-toga-nema-politika? pic.twitter.com/xZl9lCkoPR
— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) October 29, 2020

Podsetimo, ranije je Tepić objavila fotografije za koje, kako tvrdi, prikazuju uslove rada u EPS-u. Prema njenim rečima, radnici na najtežim poslovima u ovoj državnoj firmi su se u nekoliko navrata pobunili zbog nehumanih uslova za rad, ali niko nikada njihove apele nije razmatrao.
“Zaposleni u EPS-u, koji rade na najtežim poslovima nemaju gde ruke da operu. U radnim jedinicama gde su nehumanim uslovi rade i žene, ali niko iz uprave ne vodi brigu o njima”, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.
Vučić podnosi žrtvu za sve nas i prima vakcinu od prvog proizvođača, ko god to bio

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MINISTAR LONČAR ODBRUSIO ĐILASOVOJ SARADNICI: Marinika slika ćumeze i ćoškove koji su ostali posle njih u bolnicama

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020

Neko ko sebe naziva političarem, a odaziva se na Marinika Tepić, dozvoljava sebi, u okolnostima koje su nikad teže za svaki zdravstveni sistem u svetu, da napore lekara i ostalih medicinskih radnika „podrži“ tako što će da slika ćumeze i ćoškove koji su ostali posle njihove vlasti i, po...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.