Gonsales ne igra na Rolan Garosu

Izvor: B92, 18.Maj.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gonsales ne igra na Rolan Garosu

Fernando Gonsales baš nema sreće! Nekada peti teniser sveta neće učestvovati na Rolan Garosu zbog povrede kolena.

Gonzo' je pao na 370. mesto na ATP listi nakon što je operisao desni kuk i odsustvovao osam meseci, a sada će zbog problema sa kolenom biti tri nedelje van terena.

"Zaista šteta, ali dajem sve od sebe da se vratim i da se bolje osećam", napisao je Čileanac na svom profilu na Tviteru.

Gonsalesa će u glavnom žrebu Rolan Garosa zameniti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brajan Dabul iz Argentine. Drugi Grend slem turnir u sezoni počinje u nedelju u Parizu.

Fernando Gonsales ima 30 godina, početkom 2007. godine bio je peti na ATP listi, a u karijeri je osvojio 11 turnira i zaradio skoro 8.5 miliona dolara. Pre četiri godine igrao je finale na Australijan openu, a pre dve je bio polufinalista Garosa.

Čileanac nije prvi koji je otkazao učešće, to su prethodno učinile sestre Vilijams, a nastup Endija Rodika pod znakom je pitanja
Pogledaj vesti o: Twiter,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.