Goli kuvar se oglasio posle finansijskog brodoloma: Hvala svima, uzasno sam tužan!

Izvor: B92, 21.Maj.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Goli kuvar" se oglasio posle finansijskog brodoloma: "Hvala svima, uzasno sam tužan!"

Nakon što je objavljeno da je u lanac restorana čuvenog britanskog kuvara Džejmija Olivera uvedena prinudna uprava, čime je ugroženo više od 1.000 radnih mesta, popularni "Goli kuvar" se javnosti obratio porukom na Tviteru.

"Devastiran sam činjenicom da su naši voljeni restorani u Velikoj Britaniji prepušteni prinudnoj upravi. Duboko sam ožalošćen takvim ishodom. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su, tokom proteklih godina, svim srcem uložili sebe u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovaj posao", Džejmi.

Zanimljivo je da na njegovom poslednjem Instagram postu, za razliku od ostalih, nije dozvoljeno komentarisanje.

Popularni kuvar je 2008. godine osnovao brend ekskluzivnih restorana italijanske kuhinje "Džejmis Italijan", a njegova kompanija uključuje i restoranske brendove "Barbakju" i "Džejmi Olivers diner".

Prinudna uprava u restorane uvedena je kao vid zaštite od kreditora, navela je agencija Rojters.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.