FSS napravio lep gest, ovo je poruka večitima

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS napravio lep gest, ovo je poruka "večitima"

Fudbalski savez Srbije iskoristio je društvene mreže kako bi najvećim srpskim klubovima poželeo sreću u predstojećim mečevima na evropskoj sceni.

Srpska kuća fudbala oglasila se jutros na "Tviteru" i poželela sreću Partizanu i Crvenoj zvezdi u predstojećim utakmica na evropskoj sceni.

Aktuelni šampion Srbije večeras dočekuje Budućnost u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda u četvrtak na megdan Irtišu iz Pavlodara u sklopu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svakako da je gest Fudbalskog saveza Srbije za svaku pohvalu jer se njime daje primer svim ljubiteljima fudbala u zemlji kako na evropskoj sceni ne bi trebalo da bude navijačkih podela.

Za srpski fudbal najbolje bi bilo kada bi se Partizan i Crvena zvezda domogli grupne faze evropskih takmičenja jer bi na taj način i sami klubovi dobili preko potrebne finansijske injekcije.

U 2. kolu kvalifikacija za evrokupove su @FKPartizanBG u @ChampionsLeague i @crvenazvezdafk u @EuropaLeague #srećno #FSSrbije 🇷🇸 pic.twitter.com/6WwPLPb0GS

— FSSrbije (@FSSrbije) July 11, 2017
Pogledaj vesti o: Twiter,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DEJO SAVIĆEVIĆ PRED ‘BALKANSKI DERBI’: Budućnost da izbaci Partizan? Kako?

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore ne vidi način na koji bi njegov šampion mogao da iznenadi i eliminiše Partizan iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.. . Šampion Crne Gore gostuje večeras Partizanu u prvom susretu dvomeča o kom se mnogo pisalo i pričalo prethodnih nedelja. Svojevrstan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.