(FOTO) Marš seljačino iz mog Beograda! Boško preti UPADOM NA PINK, nakon Mitrovićeve objave na Tviteru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) "Marš seljačino iz mog Beograda!" Boško preti UPADOM NA PINK, nakon Mitrovićeve objave na Tviteru!

Boško Obradović opet preti

Nakon incidenta koji se dogodio na RTS-u, Boško Obradović se ne povlači, nego nastavlja sa pretnjama. Ovog puta mu je na meti televizija Pink, a sudeći po njegovom ponašanju, može se zaključiti da svaku svoju pretnju i ispuni.

Koliko opozicija ne preza ni od čega pokazala je i tokom nasilnih protesta ispred Predsedništva, gde su Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić divljački prevrnuli zaštitnu ogradu kako bi dopreli do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, nakon što mu je Željko Mitrović "objasnio" par stvari u svojoj objavi na društvenoj mreži Tviter, Boško je rešio da pripreti novim upadom u takođe televiziju sa nacionalnom frekvencijom.

Нека се припреми ПИНК! pic.twitter.com/NkbkJU5eew

— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) March 19, 2019

 Da li će i sada posleti nekog da obavi sav prljav posao ili će uzeti stvar u svoje ruke, živi bili, pa videli.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.