DA NIJE ZLI PUTIN, BILO BI LETEĆE ŠPAGETI ČUDOVIŠTE Spisak izmišljenih zlikovaca ne može opravdati represiju nad Srbima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 19:18

"DA NIJE ZLI PUTIN, BILO BI LETEĆE ŠPAGETI ČUDOVIŠTE" Spisak "izmišljenih zlikovaca" ne može opravdati represiju nad Srbima

Starović se na Tviteru osvrnuo na komentar savetnika tzv. predsednice Kosova Bljerima Velje

Državni sekretar u ministarstvu spoljnih poslova Nemanja Starović ocenio je da to prištinski političari svoje postupke zastrašivanja Srba na Kosovu pokušavaju da opravdaju spiskom "izmišljenih zlikovaca".

, koji je na istoj društvenoj mreži posetu ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinicama Vojske Srbije u Raškoj protumačio kao "sprovođenje plana predsednika Rusije da poništi sva ulaganja SAD, EU i NATO u region".

- Bilo bi zabavno nastaviti sa spiskom izmišljenih zlikovaca koji se koriste za opravdanje represije nad Srbima na Kosovu. Da nije 'zli Putin', to bi bilo Leteće špageti čudovište, ali to ne može poreći činjenicu da koriste mitraljeze za zastrašivanje mirnih civila - poručio je Starović.

It would be fun to carry on with the list of imagined villains used for justifying repression against the Serbs in #Kosovo*.

If not "evil Putin", it would be Flying Spaghetti Monster, but that can't deny the fact that they are using machine guns to intimidate peaceful civilians. https://t.co/sbGMYMXsma

— Nemanja Starović (@nstarovic) September 26, 2021
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUTIN UPUTIO MOĆNU PORUKU VUČIĆU ZBOG SITUACIJE NA JARINJU: Ako Srbija bude vojno ugrožena, reagovaće Rusija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 08:28

Ako Srbija bude vojno ugrožena na tzv. Kosovu i odluči da interveniše, može da računa na podršku Rusije, poruka je Vladimira Putina koju je preneo srpskom predsedniku preko ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova...Diplomatski izvor navodi da je u toku niz povezanih sastanaka i kontakata koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.