DA LI SE VRAĆA U ZVEZDU: Ostin Holins raskinuo sa Makabijem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:45

DA LI SE VRAĆA U ZVEZDU: Ostin Holins raskinuo sa Makabijem (FOTO)

Nije se naigrao u Tel Avivu.

Košarkaš Makabija Amerikanac Ostin Holins raskinuo je ugovor sa klubom iz Tel Aviva, saopštio je danas šampion Izraela. Holins je 2022. potpisao dvogodišnji ugovor sa Makabijem.

On je početkom godine povredio koleno zbog čega je pauzirao do kraja prošle sezone. U saopštenju Makabi se navodi da su dve strane postigle dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Thank you @aHolli_20 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/mCRGIdBabv

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) July 10, 2023

Holins je prošle sezone prosečno postizao 1,8 poena i imao je 1,3 skoka i 0,3 asistencije na 19 mečeva u Evroligi. On nije igrao za Makabi u šampionatu Izraelu, pošto nije bio prijavljen za ovo takmičenje.

Holins (31) je ranije igrao za Crvenu zvezdu, Zenit i nekoliko francuskih, finskih i nemačkih klubova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holinsovoj agoniji je došao kraj – raskinuo ugovor sa Makabijem

Izvor: B92, 10.Jul.2023

Košarkaš Makabija Amerikanac Ostin Holins raskinuo je ugovor sa klubom iz Tel Aviva, saopštio je danas šampion Izraela...Holins je 2022. potpisao dvogodišnji ugovor sa Makabijem. On je početkom godine povredio koleno zbog čega je pauzirao do kraja prošle sezone...U saopštenju Makabi se navodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.