Čudni tragovi na licu Bajdena FOTO

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 08:53

Čudni tragovi na licu Bajdena FOTO

Američki predsednik Džo Bajden (80) izašao je danas iz Bele kuće sa vidljivim tragovima na licu, što je momentalno izazvalo lavinu komentara na Tviteru.

Međutim, Bela kuća je odmah požurila da ponudi objašnjenje.

Tako, oni kažu da je razlog tome CPAP aparat za lečenje apneje u snu.

"Predsednik je 2008. godine otkrio svoju istoriju apneje u snu u detaljnim medicinskim izveštajima. Sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je koristio CPAP mašinu što je uobičajeno za ljude sa tom bolešću“, rekao je portparol Bele kuće Endrju Bejts za Dejli mejl na pitanje o tragovima na predsednikovom licu.

Džo Bajden je poslednjih nedelja počeo da koristi aparat za kontinuirani pozitivan pritisak u disajnim putevima koji je kolokvijalno poznat kao CPAP.

Blumberg je prvi objavio da Bajden koristi uređaj CPAP. Izvor televizije je rekao da to nije podstaknuto novim zdravstvenim stanjem ili uslovima okoline.

Bajdenova apneja u snu poznata je od oktobra 2008. godine kad je Barak Obama tokom kampanje objavio medicinsku dokumentaciju potpredsedničkog kandidata uoči predsedničkih izbora.

Lekari su verovali da je Bajdenov nepravilan otkucaj srca, poznat kao atrijalna fibrilacija, verovatno povezan sa njegovom apnejom u snu.

Naravno, čim su objavljene fotografije korisnici Tvitera, inače vrlo aktivni u SAD, počeli su sa teorijama i opaskama na račun predsednika koji ih svakako "počasti" bar jednom sedmično nekim gafom, padom ili nečim sličnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠTA SE DEŠAVA SA BAJDENOM? Čudni tragovi na licu šefa Bele kuće zabrinuli Amerikance

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Blumberg je prvi objavio da Bajden koristi uređaj CPAP...Američki predsednik Džo Bajden (80) izašao je iz Bele kuće sa vidljivim tragovima na licu, što je momentalno izazvalo lavinu komentara na Tviteru...Međutim, Bela kuća je odmah požurila da ponudi objašnjenje...Tako, oni kažu da je razlog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.