ŠTA SE DEŠAVA SA BAJDENOM? Čudni tragovi na licu šefa Bele kuće zabrinuli Amerikance

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 09:26

ŠTA SE DEŠAVA SA BAJDENOM? Čudni tragovi na licu šefa Bele kuće zabrinuli Amerikance

Blumberg je prvi objavio da Bajden koristi uređaj CPAP.

Američki predsednik Džo Bajden (80) izašao je iz Bele kuće sa vidljivim tragovima na licu, što je momentalno izazvalo lavinu komentara na Tviteru.

Međutim, Bela kuća je odmah požurila da ponudi objašnjenje.

Tako, oni kažu da je razlog tome CPAP aparat za lečenje apneje u snu.

- Predsednik je 2008. godine otkrio svoju istoriju apneje u snu u detaljnim medicinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveštajima. Sinoć je koristio CPAP mašinu što je uobičajeno za ljude sa tom bolešću - rekao je portparol Bele kuće, Endrju Bejts, za Dejli mejl na pitanje o tragovima na predsednikovom licu.

What’s up with Biden’s face?

Did I miss something? pic.twitter.com/Rif4nZPEwz

— CALI (@CALI4AZ) June 28, 2023

Džo Bajden je poslednjih nedelja počeo da koristi aparat za kontinuirani pozitivan pritisak u disajnim putevima koji je kolokvijalno poznat kao CPAP.

Izvor televizije je rekao da to nije podstaknuto novim zdravstvenim stanjem ili uslovima okoline.

What the heck did Biden have strapped on his face that made these marks this morning? Does he use a nebulizer? pic.twitter.com/1kDMQSWxfg

— Kate Hyde (@KateHydeNY) June 28, 2023

Bajdenova apneja u snu poznata je od oktobra 2008. godine kad je Barak Obama tokom kampanje objavio medicinsku dokumentaciju potpredsedničkog kandidata uoči predsedničkih izbora.

Lekari su verovali da je Bajdenov nepravilan otkucaj srca, poznat kao atrijalna fibrilacija, verovatno povezan sa njegovom apnejom u snu.

Naravno, čim su objavljene fotografije korisnici Tvitera, inače vrlo aktivni u SAD, počeli su sa teorijama i opaskama na račun predsednika koji ih svakako "počasti" bar jednom sedmično nekim gafom, padom ili nečim sličnim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.