Član GO Dodikovog SNSD na Tviteru zapretio novim genocidom

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član GO Dodikovog SNSD na Tviteru zapretio novim genocidom

Rajko Vasić, član Glavnog odobora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), nekadašnji generalni sekretar ove stranke i ministar informacija u prvoj Vladi Milorada Dodika, objavio je na Tviteru više poruka kojima je negirao genocid u Srebrenici, zapretio novim, ali uputio i pretnje Srbima koji priznaju da se u Srebrenici desio genocid.

"Nešto mislim, ako toliko volite taj genocid nad vama, sačekajte sledeću priliku", napisao je Vasić.

U sledećem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tvitu je naveo: "Nije bio genocid u Srebrenici, ni nigde u BiH. Bilo je streljanje ratnih zarobljenika. Ali vodite računa da Srbi nisu nežni kao što su bratstveni".

Posle ovoga, uputio je pretnje Sribima koji priznaju da se u Srebrenici desio genocid.

"Za srpske izdajnike, koji su priznali genocid i brojku 8372, treba graditi rotacione grobove. Da im se olakša prevrtanje" napisao je Vasić na svom Tviter profilu.

U Memorijalnom centru Potočari danas je održana komemoracija srebreničkim žrtvama i sahranjeni posmrtni ostaci 35 žrtava ubijenih u julu 1995. godine.

За Српске Издајнике, који су признали Геноцид и бројку 8372, треба градити ротационе гробове.

Да им се олакша превртање.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Milorad Dodik

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL: Član GO SNSD-a pretio genocidom

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018

Rajko Vasić, ćlan Glavnog odobora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), nekadašnji generalni sekretar ove stranke i ministar informacija u prvoj vladi Milorada Dodika, objavio je na svom Twitteru niz skandaloznih izjava...Foto: MONDO/J.S...Vasić je uputio više poruka kojima negrao genocid u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.