Izvor: Press, 16.Okt.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski ambasador se slikao sa Kurijem ISPRED ALBANSKE ZASTAVE, Vučić reagovao: Koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je danas na Tviteru ambasadora Velike Britanije u Prištini Nikolasa Ebota ispod čije zastave sedi na sastanku sa Aljbinom Kurtijem.
Foto:blic
Ebot se, naime, slikao na sastanku sa Kurtijem ispred albanske zastave.
- Pitanje za ambasadora Velike Britanije u Prištini: Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je zastava pred kojom ste se, Vaša Ekselencijo, ponosno slikali sa Kurtijem? Pitaću ovo sve dok ne dobijem odgovor - napisao je Vučić na svom Tviter nalogu povodom fotografije na kojoj se nalazi albanska zastava.

Vođa Pokreta Samoopredeljenje i pobednik minulih kosovskih izbora, Aljbin Kurti, u svojoj kancelariji i dalje drži samo albansku nacionalnu zastavu i ni na koji način ne prihvata zastavu Republike Kosovo.
Kurti se prošle sedmice sastao sa američkim ambasadorom na Kosovu, Filipom Kosnetom. Ono što je upadljivo jeste to da je fotografija napravljena izvan kancelarijskih prostorija u kojima se ne vidi nacionalna zastava.
 

Isti slučaj je bio i sa nemačkim ambasadorom na Kosovu, Kristijanom Heltom.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Izbori

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić na Tviteru tražio odgovor od britanskog ambasadora u Prištini o albanskoj zastavi

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksanadar Vučić prokomentarisao je danas na Tviteru sastanak britanskog ambasadora u Prištini Nikolasa Abota sa predsednikom Samoopredeljenja Aljbinom Kurtijem, u prostoriji sa zastavom Albanije, i poručio da će mu postavljati isto pitanje o tome dok ne dobije odgovor. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.