Izvor: Blic, 11.Maj.2024, 17:39

"VESELA ČESMA" U ČAST NEVINO STRADALIM ŽRTVAMA Posvećena ubijenom Stefanu iz Velike Plane, nastradalima u Ribnikaru, Duboni i Malom Orašju

U petak, 10. maja je u dvorištu EUŠ "Vuk Karadžić", u nedelji sećanja i odavanja poštovanja prema svim nevino stradalim žrtvama, zajedno sa decom i mnogobrojnim gostima i uz prigodan performans, otvorena je "Vesela česma" koja simbolizuje život i drugarstvo, a s druge strane stoji kao podsetnik na ličnu tragediju Javorke Filipović, čiji je sestrić Stefan Filić ubijen u Velikoj Plani pre četiri godine, ali i tragedije u Ribnikaru, Duboni i Malom Orašju, kao i tragedije u Niškoj Banji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.