Izvor: Blic, 14.Avg.2020, 19:10

UHAPŠEN DIREKTOR I 13 SARADNIKA Trovali ljude lekovima za stoku kako bi se PRIKRILA ŠUGA u Zavoda za smeštaj odraslih lica "Mala pčelica" u Kragujevcu

Pripadnici MUP-a, u saradnji sa BIA i Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, uhapsili su odgovorno lice Zavoda za smeštaj odraslih lica "Male pčelice" iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je zaposlenima naredio da za lečenje bolesti šuge korisnicima ovog smeštaja daju lekove namenjene životinjama, čime je doveo u opasnost njihove živote i zdravlje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapsen direktor Zavoda Male pcelice, osumnjicen za trovanje korisnika lekovima za zivotinje

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 14.Avg.2020

Uhapsen direktor kragujevackog Zavoda za smestaj odraslih Male pcelice, sumnja se da je lecio korisnike lekovima za zivotinjeDirektor Zavoda za smestaj odraslih lica Male pcelice u Kragujevcu V. S. uhapsen je zbog postojanja osnova sumnje da je zaposlenima naredio da za lecenje suge korisnicima smes..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Otkriveni detalji bizarnog trovanja starih životinjskim lekovima, uhapšeno još 13 osoba

Izvor: Luftika.rs, 15.Avg.2020, 11:03

Pripadnici MUP-a, u saradnji sa BIA i Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, pored direktora Zavoda za smeštaj odraslih lica “Male pčelice” uhapsili su još 13 osoba.. Direktor ustanove je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da su zaposlenima naredio da za lečenje bolesti šuge korisnicima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.