Izvor: Blic, 14.Feb.2020, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZNAKU LJUBAVI Danijela i Ognjen za "Blic Super TV" otkrili sve intimne detalje, a tu je i NIKAD PROVOKATIVNIJA Milica Pavlović

Danas, kao i svakog petka, uz dnevni list Blic čitaoci dobijaju dodatak SuperTV plus život poznatih i najtačniji program. U novom broju ovog magazina je provokativan editorijal Milice Pavlović, veliki intervju Danijele i Ognjena Amidžić koji u uz humor odgovarali na brojna škakljiva pitanja. Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić upravo danas slave osam godina ljubavi i otkrivaju kako su se nosili sa osporavanjima na koja su nailazili. Zavirili smo i na set serije "Žigosani u reketu", ali i otkrili sa kim to Lidija Vukićević letuje na Zanzibaru i još mnogo toga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SIN MATIJA ĆE IZABRATI IME ZA DRUGU BEBU" Najintimniji intervju Danijele i Ognjena Amidžića, detalji braka o kojima do sada NISU GOVORILI

Izvor: Blic, 14.Feb.2020

Bračni par Danijela i Ognjen Amidžić je osam godina u braku, a ljubav koja vlada između ovog popularnog para cveta kao i prvog dana kada su se upoznali. Kruna njihove ljubavi je sin Matija, kojem se trude da obezbede bezbrižno detinjstvo puno ljubavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.