Izvor: Blic, 03.Okt.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI GRESI SINIŠE JASNIĆA Od afere "Univerzijada" do trošenja na hiljade evra u kafanama

Siniši Jasniću, odgovornom licu Univerzitetskog sportskog saveza Srbije, nakon jučerašnjeg hapšenja zbog sumnje da je proneverio novac te organizacije i oštetio je za više od 13 miliona dinara, određen je pritvor do 48 sati. Nakon toga će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. "Blic" je mesecima izveštavao o svim Jasnićevim malverzacijama, a u nastavku pročitajte kakvim se sve "mutnim poslovima" i prevarama bavio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Siniši Jasniću pritvor do 30 dana, moguće i nove prijave

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018

Siniša Jasnić, odgovorno lice Univerzitetskog sportskog saveza Srbije, priveden je juče zbog sumnje da je nenamenski trošio novac. Određen mu je pritvor do 30 dana. Jasnić je prethodno saslušan u tužilaštvu pred kojim je izneo odbranu...Izvor: N1..Siniša Jasnić je iza rešetaka. Policija ga...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.