Izvor: Blic, 23.Jul.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆA JE U VAMA Unapredite partnerske odnose, dođite na "Dan za Vas u Ušću" by Dragana Jovanović

"Trenirajte svoju motivacionu fiziologiju, oslobodite se griže savesti, povežite se sa budućom ja koja će živeti sa odlukama koje donosite danas i ne opirite se stresu", je model četiri koraka Dragane Jovanović, trenera za lični razvoj, kojom je ohrabrila žene na trećem u nizu "Danu za Vas" u UŠĆE Shopping Centeru. Tema predavanja bila je kako učimo da naša energija radi za nas i na koji način nam to pomaže da se osećamo dobro i da živimo u skladu sa sobom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sreća je u nama: Unapredite partnerske odnose, dođite na „Dan za Vas u Ušću“ by Dragana Jovanović

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jul.2019, 13:23

„Trenirajte svoju motivacionu fiziologiju, oslobodite se griže savesti, povežite se sa budućom ja koja će živeti sa odlukama koje donosite danas i ne opirite se stresu“ je model 4 koraka Dragane Jovanović, trenera za lični razvoj, kojom je ohrabrila žene na trećem u nizu „Danu za Vas“...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.