Izvor: Blic, 26.Maj.2022, 16:37

Ruski čovek u okupiranoj oblasti Zaporožje: "Ukrajina je ZAUVEK IZGUBILA pristup Azovskom moru"

Član Glavnog saveta vojno-civilne administracije Zaporožja, Vladimir Rogov, kog je postavila Rusija u toj okupiranoj oblasti, kazao je danas za agenciju RIA Novosti da je Ukrajina zauvek izgubila pristup Azovskom moru, pošto se, prema njegovim rečima, Zaporoška i Hersonska oblast nikada neće vratiti pod kontrolu Kijeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaporoška oblast prešla na moskovsko vreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2022, 06:51

Zaporoška oblast, na jugu Ukrajine, prešla na moskovsko računanje vremena, izjavio je član glavnog saveta regionalne uprave Vladimir Rogov...On je za RIA Novosti rekao da više neće biti pomeranja časovnika na zimsko i letnje računanje vremena, kao što je bilo kada je region bio pod kontrolom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.