Izvor: Blic, 16.Jun.2021, 02:48

POJAS GAZE U PLAMENU Prekinuto primirje: Izrael izveo vazdušni napad, tvrde da zbog Hamasa gore zgrade u Jerusalimu (VIDEO)

Izrael je noćas započeo vazdušne napade na Hamas u Pojasu Gaze. Kako tvrde, napad je usledio kao odgovor na zapaljive balone, poznatije kao "balone bombe", lansirane sa palestinske teritorije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UZBUNA, UZBUNA"; "Ovo nije zalazak sunca već bomba" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Prekinuto primirje u pojasu Gaze. Izrael potvrdio: Sinoć bombardovani položaji Hamasa...Izraelska letelica izvela je seriju vazdušnih udara na položaje militanata u pojasu Gaze rano jutros, kao odgovor na zapaljive balone, poznatije kao "balone bombe", lansirane sa palestinske teritorije, saopštila...

Nastavak na B92...

Bliski istok i sukobi: Vazdušni napadi Izraela na Gazu kao odgovor na Hamasove eksplozivne balone

Izvor: Danas, 16.Jun.2021

An explosion lights up Khan Younis, in the southern Gaza StripThe British Broadcasting Corporation Izrael je saopštio da je izveo vazdušne napade na ciljeve Hamasa u pojasu Gaze kao odgovor na eksplozivne balone koje je lansirala ova ekstremistička organizacija. U ranim jutarnjim satima u sredu čule...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.