Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 09:19

OSVANULA NUSRETOVA FOTOGRAFIJA DAN PRE SUROVOG UBISTVA Sedeo u restoranu sa ženom koja ga je namamila KOBNOM PORUKOM (FOTO)

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv dve osobe osumnjičene za ubistvo: E. Dž. (19) iz Sjenice i E. H. (40) iz Novog Pazara, u vezi s krivičnim delom ubistva Nusreta Destanovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIJENI TUTINAC DAN RANIJE SEDEO SA NJOM U RESTORANU! Pojavila se šok-slika u medijima, nesrećni mladić NIJE imao pojma šta mu se sprema (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Jezivi detalji...Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv dve osobe osumnjičene za ubistvo: mladića (19) iz Sjenice i muškarca (40) iz Novog Pazara, u vezi s krivičnim delom ubistva Tutinca koje je zgrozilo regionalnu javnost...Ipak, pažnja javnosti uglavnom je usmerena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.